Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Európától szeretettel MÉRGEZVE
  2009-04-01 18:59:05, szerda
 
 
EURÓPÁTÓL SZERETETTEL - MÉRGEZVE

Európától szeretettel - ezzel a címmel jelent meg az a kiadvány, ami többek között a debreceni 2-es villamos (és a miskolci "zöld nyíl") sokmilliárdos fejlesztési terveiről tudósít. A címlapon emellett nemzetiszín szalag, a közismerten bárgyú "Benned van az Új Magyarország fejlesztési terv", és egy eddig ismeretlen KIKSZ Zrt. logója társaságában. A hazugságok világához szokott ember is megbotránkozhat az "Európától szeretettel" érkező euromilliárdokról szóló hírre, mivel itt távolról sem jótékonyságról van szó, nem segélyről, hanem a legújabb beetetésről. Más megfogalmazásban: a magyar befizetések, saját pénz visszaforgatásáról, ami már számos esetben bizonyítottan magánzsebbe, vagy magánvállalatok vagyonába vándorolt. Csak Hófehérke meséjét kell ismerni ahhoz a felismeréshez, hogy nyájasan beetetni mérgezett almával is lehet. A szép, piros almát most a tetszetős küllemű, eurozászlós, drágán nyomott prospektus helyettesíti.

A debreceni 2-es villamos tervét az erőszak szülte, amiről már több cikkben és lakossági fórumon beszámoltam. A terv alapjaiban rossz, erőltetett a nyomvonal, nem is önálló, hanem a meglévő vonalból a város legforgalmasabb kereszteződésében való kiágaztatással számol. Ebben folyamatos a város lakosságának becsapása 2001 óta, mivel előkerült egy 1999-es megvalósíthatósági tanulmány is. Ez szerint a villamosvonal csakis az egyetlen nyomvonalon valósítható meg, miközben meg sem történt az egyéb lehetőségek vizsgálata. Ezért fordultam végstádiumban több európai parlamenti képviselőhöz, akik között Barsiné Pataki Etelka beismerte, hogy ami az "unió" elé kerül, azt meg fogják szavazni. Tehát Debrecenben nem lehetett a rosszat megállítani, és ez uniós szinten is feltartóztathatatlannak bizonyult. Más képviselőtől kértem, hogy a pályázat elbírálásakor legalább azt vegyék figyelembe, hogy e nyomvonalat át kell tervezni, válasz nem érkezett.

A fentiek alapján érdemes körülnézni, hogy Debrecenben milyen önkormányzatban születnek a döntések. A köztudott tények (diktatórikus vezetés, szemellenzős, többnyire tudatlan képviselők stb.) bizonyítékai már a város honlapjáról leolvashatók, amihez elég megnézni az ott szereplő életrajzokat. Ahogy a Miniszterelnöki Hivatal honlapján is valamennyi miniszter képe és (nem túl dicső) életrajza megtekinthető, az internet-korszakban ugyanez lenne elvárható a jelenlegi ország második legnagyobb városának honatyáitól is. Ez pedig távolról sincs így, a közgyűlés 49 tagjából 20-nak nincs életrajza(!), közülük 5-nek sem életrajza, sem fényképe. Ez utóbbiak között van az a fideszes frakcióvezető (Papp László), aki nemrég a belvárosban többszáz milliós házat épített magának Érdemes ismét felidézni a polgármester, Kósa Lajos karrierjének kezdetét, aki 1982-ben érettségizett a KLTE Gyakorló Gimnáziumában Debrecenben, majd 1989-ben végzett a Marx Károly Közgazdaság-tudományi Egyetem tervgazdasági szakán, de diplomát politikai karrierjének kiteljesedése miatt nem szerzett. (Így áll a honlapon, miközben máshol diplomásként tünteti fel magát, így valamennyi korábbi megválasztása híveinek becsapásával történt). 1990 óta folyamatosan országgyűlési képviselő, és immár harmadik alkalommal (a helyi pénzvilág által) formailag Debrecen polgármesterének választották. Debrecenben, az elbutított, becsapott városban az elmúlt években csak az nyert, aki fideszesnek mondta magát. Hadd álljon itt országos tanulságként egy helyi példa: 2002-ben így került megválasztásra a Washingtonból hazatért, korábban MSZMP-s érdeket is kiszolgáló újságíró, Turi Gábor. Washingtoni sajtóattaséként természetesen nem a város gondjaival foglalkozott, mégis megválasztásra került, mert a fidesz színeiben indult. Időközben Debrecen alpolgármestere is lett, négy év múlva 2006-ban már nem ő került megválasztásra, mivel nem a fidesz jelöltje volt. Ekkor ugyanis a párt az ő körzetében egy Erdélyből áttelepült orvost indított, akinek ugyanúgy nem volt semmi köze a városhoz, mint korábban Turinak a washingtoni évei után.

Van-e fontossága a leírtaknak 2009. márciusának végén, amikor Gyurcsány lemondása után a mai napon éppen Bajnai Gordon a miniszterelnökjelölt? Ő pedig éppenséggel nyíltságot és egyenes beszédet ígér az embereknek, és 600 milliárdos megszorítást. Ami az országos eseményeket illeti, a látványos cirkuszok mögött a biztos befektetések húzódnak. Nyilvánvalóan Gyurcsány és Bajnai is ugyanazt az elbitorolt vagyont védi. Ők és társaik a már eddig felszínre került, részben beperelt részvénytársaságok, hivatalok urai, ügyvezetői és haszonlesői. Ugyanezen napokban a fidesz is megtartotta születésnapi ünnepségét, tagjai között feltűnt Kósa is. Ő nem háborodik fel az ország sorsán, amíg saját üzleti érdekeltségeit biztonságban érzi. Miközben az ország eljutott a felismerésig, hogy "választott vezetői" az ország ellen dolgoznak, Debrecen nem akarja hinni, hogy tulajdon vezetője a városának gyilkosa, a rombolásban Debrecen Ceausescuja.

Európától szeretettel - a füzetke a KIKSZ (Közlekedésfejlesztési Integrált Közreműködő Szervezet) kiadványa. Ők jelennek meg pénzosztóként, pénzkezelőként a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a periférián a pénzmaradékot elköltő beruházók, vállalkozók között. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség vezetője 2006-2007-ben Bajnai Gordon volt, Gyurcsány Ferenc meghívására. Az euromilliárdok az ő kezükön át jutnak Kósáig, ezúttal a legnagyobb pazarlóhoz, mert egy rossz terv megvalósítása a legnagyobb pazarlás. Debrecenben milliárdos hiánya van a "színházépítésnek", visszalépett a repülőtérre többmilliárdos vásárlási szándékot bejelentő cég. Budapesten a hetekben bukik meg a 4-es metro további építése. Ezek után Debrecenben Kósa szabadon garázdálkodhat a villamosfejlesztés milliárdjaival? Aki eddig nem értette: a tervezett 2-es villamos nem a városlakók munkába járását szolgálja, nem a diákoknak az iskolába jutását. Egyesek csak most veszik észre, hogy a villamosvonal a lakótelepek népét van hivatva bevinni abba az üzleti belvárosba, amelyiknek nemrég átadott Fórum nevű üzletközpontja kong az ürességtől.

E bizonyítékok alapján nyilvánvaló, hogy ugyanaz a mechanizmus működik vidéken, Budapesten és Brüsszelben. Az írás időszerűségét két dolog adja. Az egyik: 2009-ben bűn europarlamenti képviselőket választani, akik többmilliós fizetésért a nemzet ellen dolgoznak. Az előrehozott magyar parlamenti választásnak csak akkor lenne értelme, ha a Gyurcsány-, Bajnai- és Kósa-félék nem csak távoznának a hatalomból, hanem méltó büntetésüket is megkapnák.

Dr. Nagy Attila
orvos, közíró
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megfogalmazásban, színházépítésnek, polgármesterének, önkormányzatban, megbotránkozhat, legforgalmasabb, sajtóattaséként, miniszterelnöki, alpolgármestere, magánvállalatok, megválasztásra, garázdálkodhat, pénzkezelőként, érdekeltségeit, kiágaztatással, euromilliárdok, jótékonyságról, üzletközpontja, többmilliárdos, europarlamenti, milliárdjaival, végstádiumban, kiteljesedése, megválasztása, nyilvánvalóan, felismeréshez, villamosvonal, bizonyítottan, természetesen, washingtonból, országgyűlési, időszerűségét, érettségizett, gimnáziumában, pénzmaradékot, frakcióvezető, címmel jelent, debreceni 2-es, címlapon emellett, közismerten bárgyú, eddig ismeretlen, hazugságok világához, legújabb beetetésről, magyar befizetések, tetszetős küllemű, erőszak szülte, terv alapjaiban, meglévő vonalból, város legforgalmasabb, város lakosságának, villamosvonal csakis, egyetlen nyomvonalon, EURÓPÁTÓL SZERETETTEL, KIKSZ Zrt, Csak Hófehérke, Barsiné Pataki Etelka, Tehát Debrecenben, Miniszterelnöki Hivatal, Papp László, Kósa Lajos, KLTE Gyakorló Gimnáziumában Debrecenben, Marx Károly Közgazdaság-tudományi Egyetem, Turi Gábor, Időközben Debrecen, Bajnai Gordon, Nyilvánvalóan Gyurcsány, Debrecen Ceausescuja, Közlekedésfejlesztési Integrált Közreműködő Szervezet, Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Gyurcsány Ferenc, Debrecenben Kósa, Nagy Attila,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 23  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Föld napja április 22  Egyszerűen  Emlék  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Pillangó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A Mester kezének érintése  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Esti kép  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Föld napja április 22  A világnak égető szüksége van ...  Becsüld meg azt amid van,...  Gárdonyi Géza - Április végén  Pillangó  György napra  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Naplemente  Volt egy...  Muratáj  Minden gyerek jó.  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  A fák lelke  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ha így haladunk...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Emlék  Facebookon kaptam  Különös!  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Két tekintet van  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A keserű igazság  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam Krisztina b...  Gondolatok az életről és szere...  A keserű igazság  Föld napja április 22  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Idézetek a barátságról  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ez a jó az alvásban.  Ébredj  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Alvó cica  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
címmel jelent, debreceni 2-es, címlapon emellett, közismerten bárgyú, eddig ismeretlen, hazugságok világához, legújabb beetetésről, magyar befizetések, tetszetős küllemű, erőszak szülte, terv alapjaiban, meglévő vonalból, város legforgalmasabb, város lakosságának, villamosvonal csakis, egyetlen nyomvonalon, egyéb lehetőségek, rosszat megállítani, pályázat elbírálásakor, fentiek alapján, köztudott tények, város honlapjáról, jelenlegi ország, belvárosban többszáz, helyi pénzvilág, elmúlt években, helyi példa, város gondjaival, fidesz színeiben, fidesz jelöltje, washingtoni évei, leírtaknak 2009, országos eseményeket, látványos cirkuszok, biztos befektetések, elbitorolt vagyont, ország sorsán, ország eljutott, ország ellen, városának gyilkosa, rombolásban Debrecen, pénzmaradékot elköltő, legnagyobb pazarlóhoz, rossz terv, legnagyobb pazarlás, repülőtérre többmilliárdos, hetekben bukik, 4-es metro, tervezett 2-es, városlakók munkába, iskolába jutását, lakótelepek népét, üzleti belvárosba, mechanizmus működik, írás időszerűségét, nemzet ellen, előrehozott magyar, megfogalmazásban, színházépítésnek, polgármesterének, önkormányzatban, megbotránkozhat, legforgalmasabb, sajtóattaséként, miniszterelnöki, alpolgármestere, magánvállalatok, megválasztásra, garázdálkodhat, pénzkezelőként, érdekeltségeit, kiágaztatással, euromilliárdok, jótékonyságról, üzletközpontja, többmilliárdos, europarlamenti, milliárdjaival, végstádiumban, kiteljesedése, megválasztása, nyilvánvalóan, felismeréshez, villamosvonal, bizonyítottan, természetesen, washingtonból, országgyűlési, időszerűségét, érettségizett, gimnáziumában, pénzmaradékot, frakcióvezető, megvalósítása, elbírálásakor, pénzosztóként, sokmilliárdos, megtekinthető, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.